Ripsiseerumi / ripsien hoitogeeli ripsien kasvattamiseen /Measurable Difference Lash Gel

LashEm ripsiseerumi

Koe kaksoispatentoitu ripsiä kasvattavan tuoteyhdiste, joka varmasti antaa sinulle kauniit ripset! Tämä ripsiä kasvattava tuote toimii hyvin lyhyisiin, hauraisiin ja heikkoihin ripsiin. Kun se tulee kysymykseen kauneus tiedämme että Kyse on silmistä. Toimii myös hyvin kulmakarvoissa. Ärsytyttämätön, ei sisällä prostaglandiini eikä reseptiä tarvita!

HYÖDYT:

◦ Ripsiä kasvattava formula. ◦ Suojaa ripsiä ja on suunniteltu parantamaan ripsien yleiskuntoa ja niiiden ulkonäköä. ◦ Erikoiskoostumus tuottaa tärkeitä proteiineja, vitamiineja ja nuorentavia ainesosia, jotka ravitsevat ripsien rakennetta, sekä lisäävät kiiltoa ja parantavat ulkonäköä. ◦ Se sopii naisille ja miehille joilla hauraat, heikot, ohuet tai lyhyet silmäripset. ◦ Auttaa vahvistamaan ripsiä, kasvamaan pituutta ja paksuntamaan ripsiäsi. ◦ Auttaa edistämään ripsien joustavuutta ja kestävyyttä. ◦ Lisää kosteutta ja kiiltoa ja parantamaan ripsien elastisuutta. ◦ Voidaan käyttää myös kulmakarvoille. ◦ Upea tuote myös ripsipidennysasiakkaille. Auttaa hauraisiin ja hentoisiin ripsiin antaen niille lisää elinvoimaa.


SISÄLTÄÄ: vesi, glyserin, myristoyl pentapeptide-17, camelia oleifera (green tea) leaf extract,cucumis sativus (cucumber)fruit extract, vaccinium macrocarpon cranberry) fruit extract, lycium barbarum (goji berry) fruit extract, vitis vinifera (grape) seed extract, hydrolyzed glycosaminglycans, hydrolyzed wheat proteinm panthenol, biotin, allantoin, PEG-12, glycceryl dimytistate, PEG-23, glyceryl distearate, hydroxyethylcellulose, sodium chloride, disodium EDTA, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, tropalane.

- kaksoispatentoitu - silmälääkärien testaama - parabeeniton - prostaglandiiniton - hajusteeton - ei testattu eläimillä

Double Trouble Mascara

Double Trouble Mascara

Pidemmät ripset ja lisää volyymiä!
Anna ripsesi puhua. Nyt ei enää tarvitse valita- käytä volyymiä ja pituutta lisäävää päätä ja loihdit upean avonaisen katseen sekä saat efektin suurista silmistä. Pidentävät kuidut auttavat lisäänään pituutta siten, etteivät ripset paakkuunnu eikä tuote ärsytä.
Tällä tuotteella on kaikki tuplasti hauskempaa.

EDUT:

◦ Tasoittaa ja silottaa ripsen. ◦ Joustavat puuvillakuidut kietoutuvat jokaisen ripsen ympärille kuin putkilo paksuntaen ja taivuttaen ripsiäsi. ◦ Rakentaa pituuden ja antaa jopa pidennysmäisen vaikutelman. ◦ ravitsevat ja kosteuttavat saaden aikaan pidemmät, paksummat, uhkeammat ripset. ◦ Volume kuitu parantaa ripsien pituutta antaen rohkeamman ilmeen. ◦ tuote on erinomainen myös herkille ja hauraille ripsille.

3 in 1 Eye bright

Kuvateksti

Sano hyvästit, tummalle ja turvonneelle silmänympärysiholle. Kirkasta katseesi 3 in 1 Eye Bright tuote on tehty auttamaan ja vähentämään turvotusta ja vähentää tummuutta silmien ympäriltän. Miksi ´käyttää monenlaisia voiteita kun 3 in 1: n luonnolliset ainesosat ja Parabeeniton tuote varmasti auttaa tekemään kaiken työn! Älä enää herää surullinen, masentunut katse silmissäsi ota "piristykseksi 3 in 1!

EDUT: ◦ Vähennä turvotusta ja auttaa tuottamaan melaniinia. ◦ Vähentäa tummia silmänalusia ◦ ehkäisee tulevien vaurioiden syntyä silmän ympärärysiholle.. ◦ QuSome patentoitu teknologia kuljettaa tehoaineita tuottaa syvälle iho. ◦ Ei ärsytä ihoa. ◦ Tasapainottaa solujen uudistumista: stimuloi verenkiertoa ja parantaa hapen kuljetusta soluihin. ◦ Parantaa ihon pintarakennetta lisäämällä kollageenin tuotantoa ja kimmoisuutta. ◦ Vähentää juonteita ja ryppyjä. ◦ Hopea ilmatiivis pullo täilyttää tuotteen muuttumattomana viimeiseen pisaraan.

Picture Perfect

Picture Perfect

Kuvan kaunis rypytön iho päivällä, illalla, yöllä.
Picture Perfect vaikutus on katseita kääntävä ja välitön. Verenkierron aktivointi herättää ihon ja auttaa näyttämään jopa vuosia nuoremmalta! Se auttaa myös ryppyjen vähentymiseen pitkällä aikavälillä.Pehmittää ja tasoittaa pienimmät juonteet. Unohda Botox, käyttää luonnollisia ainesosia ja anna niiden parantaa ihosi näyttämäään kirkkaalta ja elinvoimaiselta.

EDUT: ◦ Hoitotuotteiden vaikutus luo välittömän "nosteen" ja täyttää pienet juonteet. ◦ suunniteltu hoitamaan lyhyen ja pitkän aikavälin vaikutuksin ryppyjen vähentymiseen. ◦ kosteuttaa ja kirkastaa ihonväriä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. ◦ sisältää luonnon ainesosia ja Parabeeniton. ◦ QuSome patentoitu teknologia kuljettaa tehoaineita syvälle iho. ◦ Parantaa ihon rakennetta ja lisää ihon kollageenin tuotantoa ja kimmoisuutta. ◦ Suojaa ja vähentää vapaiden happiradikaaline vaikutusta iholle. ◦ Hopea ilmatiivis pullo säilyttää tuotteen tehoaineet muuttumattomanan viimeiseen pisaraan.